Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LALALA- MMMH MMMH~ this out rageous feeling! ~ IT'S CLEARLY BETTER THAN BLEEDING!!


humongous human illusion

WA - WO- OOO-H
WHAT DO YOU WANNA' KNOW?

what do you wanna know...

WA - A - WO - HO - O
WO - O - WA - AHH!

WHAT DO YOU WANNA KNOW!!
WHAT DO YOU WANNA KNOW ??

ah -ha - a. HAHA.

SIMPLY STAYING FREE
simply?
SIMPLY!

OH-OO~ HOHO!
WHAT ARE YOU THINGKING NOW?
WHAT ARE YOU DOING NOW?

Aaah!! - you´R DRIVING ME CRAYZEE !!
WAAAH!

WHAT DO YOU FEEL!, WHY DO I FEEL ?
I'M NOT HERE why are u there?!!

LALALA- MMMH MMMH~

this out rageous feeling! ~
IT'S CLEARLY BETTER THAN BLEEDING!!

A - A - AH
WHEN!
A BROKEN HEART!
haas no work to do IT'S HEALING!
IT'S HEALING!!

It dosn't have to be tears for a boy, it could just be another dream
u wanna leave, don't u !
can u ?
u can't . . .
can't u!
torshes and bushes.
u rushes. it's skratch u . u'R bleeding..
it's peeling.
u'R skin. u'R bleeding. t

this feeling

this out rageous feeling! ~
IT'S CLEARLY BETTER THAN BLEEDING!!

SIMPLY STAYING FREE
simply?
SIMPLY!

i'm free, out of my cave, out of the wave, ...free freee freee, free from my body..
WA - A - WO - HO - O
WO - O - WA - AHH!

WHAT DO YOU WANNA KNOW!!
WHAT DO YOU WANNA KNOW ??

OH-OO~ HOHO!
WHAT ARE YOU THINGKING NOW?
WHAT ARE YOU DOING NOW?

Aaah!! - you´R DRIVING ME CRAYZEE !!
WAAAH!

WHAT DO YOU FEEL!, WHY DO I FEEL ?
I'M NOT HERE why are u there?!!

LALALA- MMMH MMMH~

this out rageous feeling! humongous~

the world can't keep u down. u must go ... aaaa- h, Aaah!!
you´R DRIVING ME CRAYZEE !!
WAAAH!
human...human...humongous human illusion.
u'R free from it's, now fly away.




Fri vers av Novalill
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novalill
Novalill