Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lasses kafé.

T-banorna fortsätter att gå och gå.
Människorna fäller upp sina paraplyer
eller drar upp en kapuschong
som en protest eller i trots
mot kallt novemberregn.

Kafeét jag sitter på har bytt namn
men jag tror det heter Lasses kafé
för många som fortsätter att skriva här.

Flaggan står kvar
nu bredvid ett levande ljus
För en kort sekund
försökte jag sänka den till hälften
tills jag inser att den
alltid kommer att vara i topp.




Fri vers av Tina-sol VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-15 11:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fin!
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP