Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBJUDEN KÄRLEK

Förbjuden kärlek hyser jag,
för en vars vilja är min lag.
Svart som synden strömmar den,
passionen till en gammal vän.

Den får mig tappa all kontroll
där inget spelar någon roll…
Inget annat än den glöd,
som säkerligen blir min död.

Men att älska nån så intensivt
har förstås ett smärtsamt pris.
Förbjuden kärlek kallas den,
man nekas känna… av sin vän.




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 914 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-15 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och sensuell text, igenkännande.. Det borde inte få finnas "förbjuden" kärlek..
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP