Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag minns än …




hur jag svek
mig själv
och alla mina
löften
bara för att
få se dig
en sista gång ...

* * *




Fri vers av sistermoon
Läst 860 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-19 18:44



Bookmark and Share


  Agnes
mmmm... jag hade sparat den här som bokmärke och så kommer det att förbli.
2014-11-30

  aol
starkt, igenkännande, bra skriftat vännen,
2011-07-03

  AneLa
fick gåshud .
2008-02-17

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Verkligen mitt i prick!

Känner så väl igen mig, du får fram det på så få rader,bra.
2007-01-29

  Folke
Mitt i prick! Så många gånger som ajg svikit mig själv på det sättet... :-)
2005-11-08

  Nic
kärleken som gör oss irrationella i våra handlingar, känns igen
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon