Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkyla...




du värmer mig

 

det är så jag ser det

när regnet nalkas

kurar jag ihop mig inunder ditt tak

och söker den sköna värmen

som bara du förmår att ge

och livets eldar återvänder sakta

i mina frusna själ




Prosa av ~Leonardo~
Läst 854 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-16 10:41



Bookmark and Share


  Connie
Skön text full av värme. Man riktigt gottar in sig i de varma orden!
2020-08-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Värmande. =)
2010-04-23

  Patrik Orion Sten
Jättefin!
2010-04-09

    Max Poisé
Schysst och stämningsfull!
2010-04-07

  nightsoulz
mkt mkt vacker!
2009-11-28

  Aisha VIP
..fint.......:)
2009-11-16

  Epione VIP
Härlig energigivande text.
Fint att ha dennanärheten till någon annan.
Livets eldar...mums.
Applåder..
2009-11-16

  Frökenfanny
Väldigt mysig och varm på något sätt.
Man blir glad när man läser :)
Bra!
2009-11-16

    Lindizz
Mycket fina rader.
2009-11-16

  Teresia Ridell
"Livets eldar", tjusigt !
Hela texten flyter fint o utstrålar värme:)
2009-11-16

    ej medlem längre
blir genast varm inombords
tycker OM!
2009-11-16

  Mr Lindemann VIP
I en frusen själ utan tillgång till elementets ömhet
där finns då delar av den andre att värmas uppå
då den smäktar efter delar av sig själv
2009-11-16

  Junitvillingen
Myspysig dikt som värmer i novembermörkret. Snyggt!
2009-11-16

    ej medlem längre
En dikt att krypa in i och värma sig vid, som vid en vadbrasa i kaminen.
2009-11-16

  Lili Samuelsson VIP
"kurar jag ihop mig inunder ditt tak"
åh, det här känns så härligt och tryggt
och värmande, snyggt
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~