Franca.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franca.




Hon

 

Är vacker,

 

det är vad dom brukar säga iallafall.

 

Berusade män desperata i natten,

 

skriker likt katter,

 

dom gillar hennes ögon,

 

hon är en sån kvinna som dom vill ligga med.

 

Men det får dom aldrig.

 

 

Franca,

 

hon har ett stort hjärta,

det krävs inte så mycket för att det ska börja slå.

Hon faller lätt och komplett galet,

tror att livet är som en vacker film.

 

Men Franca, hon får aldrig som hon vill.

 

Hon är en av alla drömmare ni vet,

 

Som

lever för kärleken,

 Och

lever för dagen,

 

Franca.

 

Luras lika lätt som hon är vacker.

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 14:22



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket bra skrivet om kärlekens fåfänglighet
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP