Ligger tung

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger tung




Dimman

och

vi gråter inte mer nu.

 

jag tror jag måste acceptera

 

att inte

 

ha

 

dig i mitt liv.

 

 

 

Vi gör som vi brukar

 

Vi drar ett sträck.

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP