Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

el sufrimiento



Si solo tienes la intencion de irirme.
O solo jugar conmigo. Te pido que termines.

Mi corazon ya ha sido un jugete.
Mis pensamientos han sido un gran disastre.
Y mi cerebro se ha vuelto un punto de donde nace el sufrimiento..




översättning;

Om du endast är ute för att såra mig.
Eller leka med mig. Så ber jag dig att sluta.

Mitt hjärta har redan blivit en leksak.
Mina funderingar har blivit mitt stora kaos.
Och min hjärna har blivit en punkt av smärtans födelse..




Fri vers av Amy (F)
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-10-19 20:00



Bookmark and Share


  ForeignFragments
It's a state of mind. do you see yourself av vulnerable? or do you see yourself as strong?
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)