Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånväxt

Han lät fingrarna vandra försiktigt längs låret,

han kunde känna hettan med den var behaglig.

Sakta närmade sig fingrarna insidan av låret,

han tog ett fast grepp och ryckte till.

– Låret är det bästa på kycklingen, sa han till sin fru,

samtidigt som han utan bordskick slafsade i sig.

Hon tittade på honom med besvikelse och sorg i sina ögon.

Detta är mannen jag blev kär i för 20 år sen, tänkte hon ironiskt.

Försupen och ovårdad, ingen stil, ingen finess.

Han skulle somna tidigt i kväll vilket var en tröst.

Han har förändrats, nu vill det till en förändring.

 



Prosa (100-ordare) av Berra Bäver
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver