Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enkla känslor.


Im no longer that one.

I would hold my last breath as long as I could,
Just to let you take over it all.

I would keep my last breath,
Just for you.

Everything has change,
Im no longer the one you thought I was.




Fri vers (Spoken word/Slam) av emye
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emye
emye