Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du närvarande, Du frånvarande



Jag ser dig knappt
för du finns
överallt,
hela tiden
och får mig
rätt ofta,
smärtsamt
ofta,
att undra
över hur
du ser ut
vem du är
varför just vi...


DU
är långt, länge
borta
men din tydlighet
bränner
djupa, fosforescerande
hål
i mitt trista,
tvångsupprepande
förstånd;

allt
bara så
självklart.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-16 19:36



Bookmark and Share


  oMareld
Jag håller inte med "Hope" där nere.
Man kan INTE rätta någon annans poesi.

Det han skriver är från djupet av honom. och det går inte ändra på för att passa just dig, Hope.
2009-11-22

  Gunnar Hilén VIP
klappningar utifrån universum värmer mest
2009-11-16

  Cosmic Johanna
En spännade dikt med lagom mystik

och plats för läsarens egna fantasi.

gillar stämningen och alla frågor som bubblar hos diktjaget.

värd Kosmoapplåder för sina dimensioner.
2009-11-16

  Gunnar Hilén VIP
TACK SNÄLLA DU FÖR DIN UPPMÄRKSAMHET O INTRESSE ATT RÄTTA
2009-11-16

  ~Hope~
tror att det saknas ett "hur"

ofta,

att undra

över

du ser ut (pil hit)

vem du är
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP