Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor..

Sitter i ensamhet,
ljuset överväldigas av mörker,
frågor sprider sig,
uttalar sig, väntar på gensvar,
inget svar...

Vem är jag?
Vad är Jag?
Hur är jag?
Varför är jag?
Var är jag?

Förvirrad och tom,
men ändå i totalt kaos,
letar efter trygghet,
letar efter tillit,
letar efter kärlek...

Självförtroende?
Ligger vid fryspunkten..
Glädje?
Ute på flykt..
Kidnappat för att ej återvända..

Frågor utan svar,
är nuet,
men framtiden,
kanske besvarar det mesta..




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 19:38



Bookmark and Share


  ~Hope~
Mm, den känslan känner jag väl igen! Och vet du... allt får plats så småning om =)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist