Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste alla kunna i framtiden


Att övervinna scenskräck



När jag är STOR ,
HÄRLIG
och NAKEN
vill visa
hur man balanserar
på en pianotråd
över ett gäng brännässlor
med rostig taggtråd i,
brukar jag först
pissa ner mig

...

sen går det bra.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mitt i prick!!!! Störtskön dikt!!!!
2020-11-03

    Max Poisé
när vi väl är nedpissade, så är vi redo!!
2009-11-16

  Larz Gustafsson VIP
*ASGARVAR!!*

Kanske bättre än för Wiehes lindansare?

Min scenskräck består i att jag aldrig ska få stå på en scen igen...
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP