Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack hunden


trots regn vind och höst
känns en promenad ibland

riktigt fantastiskt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 20:04



Bookmark and Share


  kath
joop ... när man väl är där ... :)
2009-11-17

  himlens hemlighet VIP
ja, det är härligt att sparka höstlöv i regnrusket!
finns andra jag vill tacka än hunden, just personligen, men en fin bild får jag :)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP