Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstaven v är ganska fin, ibland och ibland blir det knasigt. En gammal ordlek som jag kluddrat ner på ett kollegieblock-


v som i allelitteration

Vilsen vädur vandrar varthän vägen väduren visar.


Virrigt vänder väduren vädursskallen, vill vittra vägvisare.



Vida välskapta vyer väcker vädurens vilja.




Viljan vinner, väduren vandrar vidare.




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-24 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson