Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Det är bättre att ha älskat och förlorat
än att inte ha älskat alls.....




Fri vers av Majsan
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan