färgar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgar




Månen

 

natten vit

 

himlens lampa,

 

och här sitter jag,

 

blickar ut över stan

 

och undrar,

 

vart det inte bra?

 

det som jag trodde och hoppades

 

desperat.

 

så desperat

 

att sluta tänka

 

det vore en räddning,

 

men månen

 

den slutar aldrig lysa

 

även fast det är dag,

 

man bara tror det.

 

Precis som alla tankar

 

dom lägger inte bara av

 

dom fortsätter

 

så länge jag har ett hjärta.

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP