Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig

Du blir arg när jag skriker,
men inte ens när jag pratar lyssnar du.
Du får mig att känna mig obetydlig.
Är du med mig bara för att du måste?
För att allt ska se bra ut?

på kvällen när du drömmer,
drömmer du om mig eller drömmer du dig bort?
ensam sitter jag och tänker,
försöker fixa allt men vet inte hur.
hur jag än tänker känner jag mig övergiven.

Även om vi inte svurit några löften,
aldrig sagt tills döden skiljer oss,
i medgång och motgång,
så hoppades jag alltid på att vi var två kämpar.
Men du bara glider med,
du går iland där båten stannar, du styr aldrig själv.

Jag har gjort allt för dig, för oss.
Du har säkert gjort detsamma, men jag vet inte vad.
Jag kan inte se klart för alla tårar,
visa mig din kärlek, nu när jag behöver se den.

"Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst,
det är då jag behöver det som mest"
dom orden säger du varje gång du gjort något dumt.
Men älska mig nu, när jag kanske inte förtjänar det.
Visa mig att det finns något att kämpa för.




Fri vers av MissSecret
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 22:44



Bookmark and Share


  sevenmoredays
Brabra.
fint.
2009-11-16

  OsJu
Tycker om den.
Känner igen mig i mycket.
Känsloladdat och fullständigt personligt
bra (y)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

MissSecret