Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftig är




Röken

 

Lägger sig som ett moln,

 

kramar halsen

 

svider i ögonen,

 

gör det svårt att se,

 

ännu svårare att inse,

 

måste ge mig av,

 

innan jag förgiftas,

 

nu

innan det är försent.

 

Tänker inte låta mig luras av all skönhet och mystik den har,

det har jag redan gjort förut och det tog ett bra jävla tag.

 

Så nej, nu springer jag ut.

 

Inte ska du tro, att du kan förgifta och ta

 

 denna lilla tjej.

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP