Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text tillägnad min vän Staffan, men den kan även gälla för alla mina nära & kära


Till Staffan Welroos-Poeter.se




Du...

jag finns här som din vän

även nu när du

har det tungt


du kan räkna med mig

inte bara i solsken

utan även

när stormen viner

och din själ fryser


även om jag inte

kan färga din tillvaro

i regnbågens alla färger

just nu

så vill jag ge


från det lilla ljus

jag har...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 555 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-11-17 10:10



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Hej. Nu först fick jag äran att läsa denna text. Tack så jättemycket!

Såg att det är årsdagen för din sorg idag och sänder dig en styrkekram!

Allt gott till dig!
2010-12-08

  Jaseph
Vackert och starkt med ett lysande slut!
2009-11-17

  T.R Ekman
Du är en känslomänniska,det gillar jag....man känner värmen och meningen.Bra
2009-11-17

  Mr Lindemann VIP
Jag vill också finnas till för någon sådär altruistiskt och fint
nu har jag bara det dära kvalsterna i sängkläderna att värna om

ja, och så bananflugorna
2009-11-17

  Bodil Sandberg
Att våga visa sina känslor ..att skriva dom..att våga sätta orden..är stort ..det här hjärtevärmande rara är oemotståndligt - så vackert min vän!!
2009-11-17

  lycksele
Han klarar sej nog. Människor gör slut och skiljs åt hela tiden.
Det är det normala, faktiskt.
2009-11-17

  Aciom
mycket fina ord till också en av poeters bästa !
2009-11-17

  erkki
Vad ska man med vänner till om de inte duger när det blåser mot? Bra skrivet. Kan inga detaljer, men om inte detta värmer, så får du väl hänvisa till något vulkanutbrott!
2009-11-17

  ULJO
Fina tankar till en vän, du är omtänksam!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen