Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat by D


Ensamhet

Ensamhet ärriktigt skönt, fast bara om har någon att dela den med




Fri vers av Kåda
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 18:17



Bookmark and Share


    Kåda
Ensam ensamhet är inte lika behaglig som när man kan dela den med någon.
Tack för kommentarerna
2009-11-18

    ej medlem längre
Ensamhet kan kännas på många olika sätt och olika situationer..
Det här citat var bra tycker jag, man fortsätter liksom att fundera på dina ord.. Kanon!
2009-11-17

    ej medlem längre
... men då ä det ju inte ensamhet (!?)... själv tycker jag att det är skönt att få sitta ensam och bara fundera, vara...
2009-11-17

  Line W
Så fint!! Kram :)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kåda