Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valfritt


prioritering
mycket handlar om just det
och

att välja rätt




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-17 18:36



Bookmark and Share


  kath
ja, ibland bara om det ... vilka val vi gör som en fjärils vingslag över oceaner ... förändrar ..
2009-11-18

  peter markurth
bra upplägg
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP