Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsk i Tallin?



Den slitna koppen står där i hyllan
med sina spruckna blåklockor
och sin trasiga kant

jag tror på mina försök
att laga den
att den ska hålla

jag lagar det som går
och håller det nära
kanske för nära

när värmen åter kommer i koppen
kanske den spricker
och jag bränner mig

men då får vintern fläkta min nakna kropp
när jag tar tåget till Ikea...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 00:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
går nog inte att ersätta den koppen med något från IKEA...
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson