Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förneka aldrig en saknad...

I månader, år
Har jag förnekat det
På något sätt trott
Att vi har klarat oss bra.

Men nu.
Såhär i min ensamhet.
När allt kommer omkring.
Så inser jag att jag
Faktiskt saknar dig.




Fri vers av E.Wernram
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-11-18 01:44



Bookmark and Share


  stella
Kapitulation liksom. De man älskar älskar man helt enkelt...
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram