Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan ave




berör likt vinden
en dag då
natten bor nära ljus

besök min tavla
den du tecknat
på min rygg - naken

i tusch - den svarta
ristad utan tvekan

som vi som nu
en bön utan ave

men kyrkklockors mjuka
toner som följer min väg
från St Peterburg till nu




Fri vers av kath
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-18 09:20



Bookmark and Share


  kanelen
texten får mej att tänka på en laserad akvarell, där olika skikt lyser igenom
här finns flera världar som hakar i varandra
snyggt ihopfogat
2011-03-10

  Hans w-art Westlund VIP
Svarta krumelurer berikar din rygg. Jag har målat dem nu. Inte med en tuschpenna som du skrev, utan med min fantasi. Önskar dig en fin vår min vän.
2010-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Lycklig den som får besöka din ryggtavla - och resten av konstverket.

Skönt med protestantiska böner utan "ave" och Maria!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath