Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret




Det skrämmer

 

Försöker se men det är svårt,

 

att se i mörker.

 

Vill inte vara här,

 

vet nog egentligen inte vart heller.

 

Vet bara att när jag blundar

 

drömmer jag.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-11-18 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP