Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en torterad själ.



vilsen
ensam
plågad.

om du ändå kunde räcka mig din hand,
innan jag kvävs
till döds.

men jag hinner kvävas,
ty du finner styrka
i allt som dödar mig.




Fri vers av AneLa
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 19:20



Bookmark and Share


  LassO
bra skrivet om tragik
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa