Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piskan

Jag piskar intet. Jag slår och slår
den vagn som mystiskt kör
och försvinner in i skuggorna.

Jag benämner urgrundens flamma;
jag uttalar de runda ordens platta sanning
medan du hukar med besviken blick.

Jag känner för att piska dig också
där du sitter vid härden och läser
poesi.




Fri vers av Trast
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-19 00:01



Bookmark and Share


  objekt3
inte?


jag tycker om hur orden är främmande avlägsna släktingar som får sammanhang i en mening
det finns en återkoppling, nej en fortsättning
2010-03-31

  etthjärtaäralltidrött
Ödesmättat tungt, tilltalande mjukt. Trots de hårda orden.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Trast