Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort från Tipo II


det skrivna ordet
raderas av tidens tand
termiter




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 02:51

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
De här orden fick en att stanna upp. Mångtydigt och många associerande.
2009-11-19

  Monika A Mirsch VIP
termiter eller *stenens* hund??
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP