Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligg inte och softa...

Livet är en gåva
öppna Din present ofta
ja Du vill väl, om och om igen på det dofta...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-19 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt