Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

i tron att det gick att finna lite ljus

målades en tavla till jörgen5

som jag trodde var en vän




ljus och mörker

2.

Det fanns inget ljus - bara mörker




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 751 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-11-19 14:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj,aj... Lika ont som sådant gör, mycket väl skrivet och stora kramen till dig!!!!
2010-05-08

  Annie b'larsson VIP
Ullllllaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010-05-07

  Eaglemountains VIP
SAKNAR DINA TEXTER, JAG MED!

KRAMAR FRÅN VÄNNEN TED
2010-02-26

  Annie b'larsson VIP
Käraste Ulla, saknar såå se dig här och dina texter. Skickar - om än lite sent - ett stort rött varmt hjärta till dig från mig, på Alla Hjärtans Dag! Kraaaaaaaaam!!!!!!
2010-02-14

  Annie b'larsson VIP
Tänker mycket på dig.
Kraaaaaaaam!!
2010-02-04

    sunnanvind
Saknar dig Ulla...tänker på dig!!! Massor!!!
2010-02-03

  anits VIP
Några få ord, som säger så
mycket, tänker på dig, kram
2010-02-03

  En strimma av guld
Ett fåtal ord som säger så mycket. Denna gör ont långt in i själen.
2010-02-03

  KristinaE
tänker på dig - är du här med oss - i snöns underbara ljus!
2010-02-02

  aol
saknar dig vännen, en så berörande skrift om svek,
2010-02-01

  Annie b'larsson VIP
jag också - saknar dina texter här - ditt berättande. Tänker ofta på dig. Kram!
2010-01-30

  Sara Boström
Ulla, saknar dina texter. S
2010-01-22

  Eaglemountains VIP
Jag har varit ifrån Poeter så länge, men Du har funnits i mina tankar HELA TIDEN!
2010-01-16

  Eaglemountains VIP
Mycket i få ord - saknar Dig min vän, tänker på DIG! KRAM!
2010-01-16

  jörgen g
Det goda du ger ska inte återvända med tomma händer. Bara komma från oväntade håll. Tappa inte modet!
2010-01-08

  Maria T
Det finns en glipa där minsta
lilla solstråle ler mot dig
om än så bara en kort sekund
2009-11-21

  peter markurth
stark
2009-11-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här texten vrider till en.
2009-11-21

  Gunilla VIP
Vandringen i mörkret
är ett trevande
till dess svagt
ljus synes
visa
vägen.
Du är starkt
lysande, Ulla!
2009-11-20

  Ilona _L
Vad är det som händer och sker egentligen, Ulla?
2009-11-19

  Eva Langrath VIP
Förklätt mörker kan vara svårt att känna igen jag önskar att ljuset kommer åter till dig.
2009-11-19

  Piann VIP
Ur mörker föds ljus, det kommer min vän!
2009-11-19

  Bibbi VIP
Ljuset som Du ville ge återfaller tillbaka på Dig själv, Ulla, så är det bara oavsett hur Du känner det just nu. Kramar! Bibbi
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP