Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no no no


du som aldrig försvinner

mitt täcke
doftade av dig
långt efter
du försvunnit
ut i farstun

jag låg kvar
i vår sängvärme
smakade
på det som
fanns kvar
av dig

nu är du borta
men kvar under sängen
ligger dina hudceller
och skräpar

och om jag
borrar in näsan
riktigt hårt
i kudden
kan jag fortfarande
känna
din närhet




Fri vers av livräddaren
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-10-20 09:18



Bookmark and Share


    BrokenHearted
gör ont.... känner igen mig...
du är duktig, man glömmer att du är så ung..
kram på dig - och fortsätt skriva
2005-12-01

    vilsen
fint, fint, fint ! fullkomligt älskar dina ord !
2005-10-21

  Markattan
"smakade
på det som
fanns kvar
av dig"

Så vemodsvackert och saknande, ja, hela texten, men det här föll jag speciellt för. Väldigt bra!
2005-10-20

  madinsane
detta är hur snyggt som helst;
'..dina hudceller
ligger kvar
och skräpar
under sängen'

fast jag skulle nog ha lagt upp det;
'kvar under sängen
ligger dina hudceller
och skräpar'

men visst doftar det av
en övergiven livräddares stilla bön om saknad..
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren