Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pendulum




vår kärlek har fört in mening i mitt liv som motvikt
rörelsen när vi älskar, berörelsen, kyssen,
anger klangen för liv, stark och meningsfullt med dig

den kärleken svänger över equilibrium till den svarta lådan, ångesten, motvikten, är också förstärkt

är det livet? ja. så är livet

vickar pendeln, fram och åter
i mitt utbredda spektrum,
obevekligt, naturligt, av egen kraft

påträngande, visst,
men lyckan, om den finns som realitet,
existerar,
blommar fullt i sin kraft, lika hög,

som sinnets försvinnanden, långt ner,
i dödsskuggans dalar,
i mental misär












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 878 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-19 16:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert skrivet!
:)
2011-02-25

  Niklas Holmgren
Vackert ^^
2010-09-25

  Anya VIP
Livets pendel mellan det ljusa och det mörka tycker jag mig se i din text!
2010-09-22

  Joel Munther
Ett gott självförtroende syns i texten. det håller ihop och sammanfogar dina ord mycket väl.
2010-02-28

  PPQ
har du skrivit några noveller och publicerat nhär på poeter vore kul att se mer av ditt språk i sådana sammanhang tror det kan vara väldigt läsvärt bokstavligen talat gillar ditt språk mycket som i tex denna text kanske en modernistisk novell?
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP