Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basföda

 

 

 

Min yta förtunnas

jag ramlar ur

min korrekta kostym

faller exalterad

ut och in

ner i dina

hungriga svarta pupillrar

kantade av en plötslig

försmalnande blågrön krans

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 383 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-19 18:25



Bookmark and Share


  Spir@
Fantastisk bra skrivet!
2009-11-23

  sulimaa
Åhh så vackert Patrick ...blågröna kransar kan var härligt livsfarliga ...
2009-11-20

  Lindalou
Snyggt skrivet. Gillar när folk faller ur sina korrekta kostymer.
2009-11-19

  peter markurth
ja det är bland det bästa du gjort...
2009-11-19

  L Patrik W Johansson VIP
läs boken Den Bockfotade Guden jag håller på att renskriva, jag rekommenderar det för du skriver själv om samma tema här

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-11-19

  etthjärtaäralltidrött
Bland det bästa du skrivit!
2009-11-19

  Baystream
Eloge min vän, ELOGE! Snyggt. Det här är poesi.
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar