Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ändå.

om ändå du
kunde förstå,
hur jag mår.

om ändå du
kunde se,
mina tårar.

om ändå du
kunde höra,
mina rop på hjälp.

jag har ljugit,
ljugit för mig själv.
du måste vara
dum, blind och döv.




Fri vers av becc
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-19 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becc