Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du ändå lyssnar på mina ord ska jag få dig att lystna.


Lära tukt

Som jag smekte dina ben
din sköra livsgänglighet
Strök din halsljus sken
Minnet av förskändlighet

Som jag höll din hud
Med fingerspel
Mellan ditt ultraljud
av vänslokel

O framtiden så oviss
Där vi bär frukt
Av du min hjärtemiss
som lärt mig tukt





Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön