Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adonis

ung man sover djupt
guldfjun glittrar i solen
täcket avkastat




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-20 09:17

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En vera vacker verkligen
2009-11-20

  The Stargazer
Få väl valda ord som väcker fantasin, och den målar lätt upp resten av bilden i mitt huvud. ;) Det gillas.
2009-11-20

  Ronny Berk
väl formulerat ; och med ett bildmässigt tilltalande, sinnligt budskap...ja !
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP