Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulmus aureus

guldalmens höstlöv
förgyller nu gräsmattan
pilkorgen väntar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-20 09:41

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
den är som en dröm din Ulmus aureus, vackert vaggande
2009-11-20

  Bjarne Nordbö
Det blir mäktigt.
2009-11-20

  Ronny Berk
höstens färgrikes stämning väl förmedlad; sista raden lugn och stillhet... eller ?
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP