Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst melankoli

Vaknar vid nio är de verkligen morgon?
Omges av ett grått töcken...

Inte kan detta kallas dag?

Ser några kala grenar vaja för vinden
Där ute är det blött och halvdunkelt

Jag har ingen lust att gå ur sängen
Vill gå i ide med granris i magen

Vill fortsätta sova, tills ljuset kommer....




Fri vers av Lotta Eng
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 16:13



Bookmark and Share


  vargtass
Att gå i ide inför vintern skulle inte vara dumt, men våren , värmen och ljuset kommer fortare än man anar.
fin dikt om längtan =)
2010-11-01

    Blomsteräng
ja det är fruktansvärt mörkt... vill bara sova sova hela tiden. suck..positiv jag var nu... kramj
2009-11-21

    Verdandia
Du är inte ensam. Men hav tröst om ett halvår har vi vår och sommar igen.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng