Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extra skrivarstuga!

En tur i skogen är gott! För då har man fått:
Andas in frid, så välgörande blid
så all vistelse där är väl vunnen tid
där finns bara lugn och harmoni ingen strid
där öppnar sig en famn för en så välkomnande vid
så där borde man vara ofta för att tankarna klara
utan störande moment i ett så skönt palats
där allt tänkande får en så god seglats
för du kan väl inte tänka dig en bättre plats...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-21 11:31



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin hyllning skogen som äger orden...och tankarna
2009-11-22

  Svart svan
Ingen strid i skogen??? Det skulle väl vara om man utesluter alla djuren, då....och vad är väl skogen utan djur...?
2009-11-21

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker att rimmen bidrar till läsningen av detta alster, sitter dessutom hellre ute och skriver än längst bak i en skumpande buss
2009-11-21

  En strimma av guld
Ett av de bästa ställerna för att finna orden
som sen så fint hamnar här på skrivborden
ord som glädjer och skapar
får oss att ibland häpna så vi gapar.

Hihihi *Ska ut i skogen nu*
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt