Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförsynt limerick

Vid Ljusnan där bor en poet
han med tiden blev tämligen fet
för att dränka sin katt
tog han av sin kravatt
men för katten då katten den smet




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-21 14:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
dagens hjärtliga skratt ...tänkte det nog, men jag hävdade en lite långt dragen licentia poetica... förresten, hur gör man egentligen med överflöd av kattungar? Ingen egen erfarenhet i saken. Ska det vara stillastående spannvatten?
2009-11-21

    papillon
Objection, your Honour, objection!!

Likt gässen i fjärran Skanör
Har skalden måhända rondör
Men han dräper ej katten
i forsande vatten-
Det är inget som djurvänner gör
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP