Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt

Du är kärleken med stort K,
vem trodde att det skulle bli vi två,
kanske stod det skrivet någonstans,
ty vi är större än en vanlig romans.

Du ger livet mening och innehåll,
ser till att jag betyder och spelar roll,
du har nära till både skratt och gråt,
vet hur man tröstar, hur man säger förlåt.

Du är vacker om dagen, skön om natten,
jag är laxen som leker, du är mitt vatten,
du utstrålar värme, under ytan finns en själ,
du utstrålar harmoni och vill alla så väl.

Varje minut med dig är ett lyckorus,
jag sparar känslorna i ett höganäskrus,
om våra vägar en dag skulle skiljas åt,
suger jag in från kruset och sväljer med gråt.



 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 11:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
jag är en "sucker" när det rimmas.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver