Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEOST

Meost!
Uttala detta ordet på skånska.

I en kö i en matservering står ett gäng grabbar
En av killarna skriker till sin polare

- Vad fan är meost?

Flickan som arbetar i restauranen ser förbryllad ut.
Hon frågade just killen
- vill ni ha med ost




Övriga genrer av Therés
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-10-20 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!