Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt farväl


Du har aldrig sett mig gråta
men jag gör det alltid
när du vänder ryggen till

Kanske för att dina ögon
aldrig haft den där färgen
som de fick
just när du vände dig bort

Kanske för att ditt leende
aldrig varit så vackert
som när det inte längre
var menat för mig




Fri vers av Sländan
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 16:28



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
det här är glimrande rader med
ett medryckande innehåll -

tycker också mycket om hant -
verket -

tematiskt är det en liten klenod -

tack för, vännen
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan