Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsång

Du vår levnads källa
troget varje dag
sprider ljus och värme
över såväl stark som svag

Väcker varje morgon
genom alla land
sjunker i aftonsvalka
genom horisontens rand

Solen vill jag prisa
denna sommardag-
den har gett mig glädje!
Därför lycklig sjunger jag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2010-06-22 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP