Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessa i svärd

Jag är en prinsessa i svärd
Jag spränger
det mentala torn
jag spärrats in i av tron
att det måste bli fason
på mig först innan den jävla prinsen tänkte komma

Jag är en prinsessa i svärd
Jag demolerar
detta galler utav era
normer jag lärt mig absorbera
Jag raserar
bojorna som styrt hur jag ska reagera
korrigerat när jag velat agera
vänt varje impuls av lust till olust och ständigt behov av godkännande

Jag är en prinsessa i svärd
Jag spyr upp
intoxikeringen
de infekterade introjekten
det jag matades med
tesked för tesked
tills jag övermätt kved
det här är härmed mitt avsked
för jag är utled
på era avtryck i mig

Jag är en prinsessa i svärd
Jag hugger
vildsint och klarsynt
min klinga ska stinga
och betvinga era kroppar
livssaften droppar
när jag doppar bladet i blodig magsjö
eggen smeker uppbrutet revbensvrak
genomborrar hjärtats alla gemak
triumfens sköna smak

ljuva musik att höra pulsen långsamt dö
som varit urverk på min ensliga ö
de lockrop jag lyssnat till
sireners sång
som jag inte kunnat motstå utan dragits till gång på gång

Jag är en prinsessa i svärd
Jag går i krig
ni får aldrig bevittna min kapitulation
jag ändar här den invasion
som utlämnat mig till retroflektion
lamslagit min aggresssion
och fått mig tro att den var livsfarlig
gjort mig okänslig för sensationen
av passionen
förstå den frustrationen!
ert brott är inte försvarligt
allvarlig
är min mission
att slita av varje rottråd
till den sjuka stam jag suttit fäst vid
inlärd och närd vid dess oroshärd

Nu står jag rustad
min vrede är fruktansvärd
prinsessa i svärd




Fri vers (Spoken word/Slam) av Karl den store
Läst 533 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-22 20:54



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Hell yes. Mer sånt här Karl, ta skamgrepp och vrid om. Snyggt med rytmbrytningarna också.
2009-11-25

  LeksaksVingar
Jag ÄLSKAR denna!!...
2009-11-23

    Jane S VIP
den där gillade jag på nåt sätt:)
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store