Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

Du är så vacker där du står

din nakna siluett mot fönstret

de underbara axlarna mot halsens graciösa näpenhet

bröstens rundade form i ljuset

din mjuka midja jag fick äran att känna

magens ovanligt glittrande form

höften under min tunga

ditt långa hår som kittlar mig i näsan när vi kramas

din fasta rumpa som passar så bra i min hand

dina vackert formade ben som lindas runt mina

små flämtningar i mitt öra när mina fingrar kittlar din hud

ögon som tindrar mot mina

läppar som finner vägen mot varandra

du är så vacker där du står


I månskenets ljus glittrar du...




Fri vers av Spir@
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 06:43



Bookmark and Share


  blaite
Fin fin..
2009-11-23

  Junitvillingen
Så full av liv, lust och känslor är din text att jag läser och bara njuter...ömsint & sensuellt...applåder:-))
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@