Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En andra chans

Den fågel som aldrig fick sjönga

den växt som aldrig fick blomma

sommar dagen som inte var solig.

 

Dom som missade sin chans

är värd ett nytt försök.




Fri vers av Emma Olsén
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-23 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Olsén
Emma Olsén