Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten tror den är vacker


Höstmörker


Höstmörker
ge mig din styrka
den du har på honom
den du aldrig menar
väl med.

Höstmörker
visa mig vägen till
sensommarvarma hjärtan
och kyl dem snabbt
så de aldrig återhämtar sig
igen.

Höstmörker
var ett skrikande barn
på en ensam mamma
och lura oss alla
med glittrande färger

som en transa på dansgolvet.




Fri vers av Livia
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-20 19:14



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja. bra skrivet! *snörvl*. jag håller med. Hösten har sina dåliga sidor....den har gjort mig förkyld bla....
2005-10-26

    Hades Is Rising
Sjukt bra skrivet! Superbt!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia