Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strömfåra



trampolinsvikt
plumsar halkande
i ovisshetens visshet
omslutande kyla
hoppets bubblor
uppåtstigande
kraftiga simtag
samspelar

du

svek
besvikelse
banar väg
bakutsparkande
framåtdrivande
självbevarelse

drift

ögongnistrande





Fri vers av glittertindra
Läst 600 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-23 17:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
kan nog bara hålla med övriga kommentatorer, förmedlar känslor av både och
2009-12-03

  Ronny Berk
texten förmedlar mej strömmande känslor av såväl bakåtseende som framtids förhoppningar...
2009-12-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj något har hänt
Du har tänt
signaler sänt!
Mycket bra beskrivet!
2009-11-30

  Bodil Sandberg VIP
Fantastiskt snyggt för du fram besvikelses sorgemodiga strid här
i dessa raders fantasifulla vackra jämförelse med kamp mot strömt vatten!!!varm applåd
2009-11-26

  Valdemar Anders
Ekvilibristisk lek
med ord som
andas tillförsikt
trots tal om
bsevikelset och svek.

Bra!
2009-11-25

  Bibbi VIP
Mycket att fundera över här.
Tankar kommer och tankar går:-)
Applåd!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra